No work for new AMD work

Message boards : Number crunching : No work for new AMD work

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Corsair
Avatar

Send message
Joined: 14 Aug 08
Posts: 4
Credit: 10,018,613
RAC: 1,018
Message 5971 - Posted: 21 Jul 2017, 16:05:53 UTC
Last modified: 21 Jul 2017, 16:17:45 UTC

very strange behaviour:

Computer:
BOINC version: 7.6.33
CPU: AuthenticAMD AMD A10-7850K APU with Radeon(TM) R7 Graphics [Family 21 Model 48 Stepping 1] (4 processors)
GPU: [2] AMD AMD Radeon(TM) R7 Graphics (2559MB) OpenCL: 2.0
HD7700 & APU R7
Operating System: Microsoft Windows 10 Professional x64 Edition, (10.00.15063.00)

Preferences for this computer:
Resource share 50
Use CPU - No
Use ATI GPU - Yes
Use NVIDIA GPU - Yes
Run test applications? - Yes
Color scheme for graphics Tahiti Sunset
Run only the selected applications (all applications)
If no work for selected applications is available, accept work from other applications? Yes
Max # jobs No limit

stopped another projects, not require tasks in another projects, etc and always getting this messages and no work for AMD GPU received:

3237 Enigma@Home 21-07-2017 17:50 update requested by user
3238 Enigma@Home 21-07-2017 17:50 Sending scheduler request: Requested by user.
3239 Enigma@Home 21-07-2017 17:50 Not requesting tasks: don't need (CPU: ; AMD/ATI GPU: job cache full)
....
3242 Enigma@Home 21-07-2017 17:50 Scheduler request completed
3243 Enigma@Home 21-07-2017 17:50 Your current settings do not allow tasks from this project. To fix this, you can change Project Preferences on the project's web site.


I´ll try to flush the warehouse for another projects for AMD GPU and let´s see if still no work received.

Updated, flushed completely the warehouse and:

3707 Enigma@Home 21-07-2017 18:10 Sending scheduler request: To report completed tasks.
3708 Enigma@Home 21-07-2017 18:10 Reporting 138 completed tasks
3709 Enigma@Home 21-07-2017 18:10 Not requesting tasks: don't need (CPU: ; AMD/ATI GPU: job cache full)
3710 Enigma@Home 21-07-2017 18:10 Scheduler request completed
3711 Enigma@Home 21-07-2017 18:10 Your current settings do not allow tasks from this project. To fix this, you can change Project Preferences on the project's web site.
Over the sailor grave doesn't grove grass
ID: 5971 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Bill Michael

Send message
Joined: 22 Sep 15
Posts: 6
Credit: 16,382,474
RAC: 19,747
Message 5999 - Posted: 27 Jul 2017, 0:15:08 UTC

Most of my hosts periodically run Enigma AV - NONE has EVER gotten an Enigma CUDA task. I do have "yes" checked for CUDA and test GPU work. ???

(Mix of Nvidia and Radeon GPUs, running all other GPU projects fine.)
ID: 5999 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile TJM
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 07
Posts: 843
Credit: 69,979,498
RAC: 386,273
Message 6000 - Posted: 27 Jul 2017, 9:02:00 UTC - in response to Message 5999.  
Last modified: 27 Jul 2017, 9:02:23 UTC

Most of my hosts periodically run Enigma AV - NONE has EVER gotten an Enigma CUDA task. I do have "yes" checked for


You have to enable beta work in your account preferences. Both GPU apps are marked as beta for now (I've checked your preferences and there is an entry with allow_beta_work set to 0).
M4 Project homepage
M4 Project wiki
ID: 6000 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Bill Michael

Send message
Joined: 22 Sep 15
Posts: 6
Credit: 16,382,474
RAC: 19,747
Message 6001 - Posted: 28 Jul 2017, 0:24:28 UTC - in response to Message 6000.  

Enigma 0.76: no
Enigma AV: yes
Enigma Cuda: yes
Enigma GPU - Test version: yes

But Beta = 0? Okay, I see a separate place for "Run test applications" - checked it, will see what happens... Thanks!
ID: 6001 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Bill Michael

Send message
Joined: 22 Sep 15
Posts: 6
Credit: 16,382,474
RAC: 19,747
Message 6002 - Posted: 28 Jul 2017, 3:01:30 UTC - in response to Message 6001.  
Last modified: 28 Jul 2017, 3:13:20 UTC

Enigma Cuda working fine on GTX 780 (i7-5820K), failing in 3 seconds on a GTX 960 (host 168323, AMD A10-7850K). Both with 384.76 drivers, Windows 10, same BOINC versions, etc. Error is "(unknown error) - exit code 195 (0xc3)"

Enigma GPU Test Version working fine on AMD 280. In fact, it's faster than the GTX 780 version and uses MUCH less CPU time.
ID: 6002 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile Dave GPU

Send message
Joined: 3 Dec 14
Posts: 9
Credit: 443,722,742
RAC: 6,550,545
Message 6199 - Posted: 9 Aug 2017, 20:26:52 UTC
Last modified: 9 Aug 2017, 20:39:46 UTC

No work for OpenCL AMD cards.

Just got WUs Thanks.
ID: 6199 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Number crunching : No work for new AMD work




Copyright © 2017 TJM