MSVCP140.DLL not found

Message boards : Bug reports : MSVCP140.DLL not found

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
BeemerBiker

Send message
Joined: 6 May 11
Posts: 2
Credit: 3,722,001
RAC: 27
Message 6195 - Posted: 9 Aug 2017, 15:49:40 UTC
Last modified: 9 Aug 2017, 16:05:09 UTC

Error message from windows 10 says to re-install the program but does not say which program. I just resumed processing enigma after a long time and this is the first gpu unit I have ever done at this site. Other systems do not show this error and seem to be running enigma just fine. This system has never run enigma before and was a fresh attach. win10x64 gtx1060

[EDIT] application "1.10 cuda fermi" name: g4-vroln72-2_0_14540633_144_0 stopped at 5 seconds before completion and generated that error message. When I clicked on OK then system error "VCRUNTIME140.DLL" was not found.
ID: 6195 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
BeemerBiker

Send message
Joined: 6 May 11
Posts: 2
Credit: 3,722,001
RAC: 27
Message 6196 - Posted: 9 Aug 2017, 17:15:39 UTC

SOLVED it would appear.

I downloaded vc_redist.x64 from microsoft

https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=48145&6B49FDFB-8E5B-4B07-BC31-15695C5A2143=1

Not sure why only one system was affected. Googleing I saw where iCloud users had the same complaint and were told to download the visual c++ 2015 runtime so I tried that and the next work unit processed OK
ID: 6196 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Bug reports : MSVCP140.DLL not found




Copyright © 2017 TJM