Enigma AV errors on CPU

Message boards : Bug reports : Enigma AV errors on CPU

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Robbie Klinkenberg

Send message
Joined: 31 May 15
Posts: 2
Credit: 510,498
RAC: 18
Message 6611 - Posted: 24 Sep 2017, 12:02:58 UTC
Last modified: 24 Sep 2017, 12:07:29 UTC

Hello,

My pc with an Xeon W3520 is getting quite a few errors running Enigma AV on the CPU.
http://www.enigmaathome.net/show_host_detail.php?hostid=224561
http://www.enigmaathome.net/results.php?hostid=224561&offset=0&show_names=0&state=6&appid=

While it has completed about 350 tasks perfectly fine it has failed about 50 tasks so far after 1-2 seconds, all of the second hosts its being send to do complete the tasks without a problem. It seems I get the error code: (unknown error) - exit code -148 (0xffffff6c)

Its running stock without any modifications.

Anyone has an idea why?
ID: 6611 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Robbie Klinkenberg

Send message
Joined: 31 May 15
Posts: 2
Credit: 510,498
RAC: 18
Message 13375 - Posted: 14 Oct 2017, 13:41:08 UTC

It happend again today, over 100 tasks failed instantly after downloading

Stderr output
<core_client_version>7.8.2</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
(unknown error) - exit code -148 (0xffffff6c)
</message>
<stderr_txt>
Wrapper v5.26 build 8: starting
15:35:57 (2640): wrapper: running enigma_av.exe (-R -o results.txt 03trigr.cur 03unigr.cur 00ciphertext)
can't run app:
15:35:57 (2640): called boinc_finish

</stderr_txt>
]]>
ID: 13375 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Bug reports : Enigma AV errors on CPU




Copyright © 2017 TJM