GPU Work 2-day queue has been exhausted for a day. No new work?

Message boards : Number crunching : GPU Work 2-day queue has been exhausted for a day. No new work?

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
__Dutch__

Send message
Joined: 20 Jul 17
Posts: 11
Credit: 1,254,985,314
RAC: 2,019,572
Message 13467 - Posted: 22 Oct 2017, 7:23:34 UTC
Last modified: 22 Oct 2017, 7:24:13 UTC

Hey,

I have some GPU-only rigs that only run Enigma@Home GPU tasks and maintain a 2-day backlog as they lose internet connectivity at times. There rigs seem to have received no new work for the last few days, and the sum of GPU work for the rest of my machines has also shrunk rapidly.

Is everyone else still getting GPU tasks fed to them?

I seem to have no problem with CPU work.

Dutch
ID: 13467 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
stiwi

Send message
Joined: 20 May 12
Posts: 13
Credit: 29,824,839
RAC: 58,489
Message 13468 - Posted: 22 Oct 2017, 17:35:30 UTC

I have no problem getting gpu-tasks for my 1080.
ID: 13468 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
__Dutch__

Send message
Joined: 20 Jul 17
Posts: 11
Credit: 1,254,985,314
RAC: 2,019,572
Message 13470 - Posted: 23 Oct 2017, 7:15:14 UTC - in response to Message 13468.  

Thanks for that - means it's probably my end.

The big change I have made was reduce the resource share of Enigma to 100 from 10000, in order to force a very small set of GPU jobs from another project through with high priority. Maybe the scheduler assumes my machines can no longer cope with steady work...

Will try change the resource share back to 10000 to see if it has any effect.
ID: 13470 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
__Dutch__

Send message
Joined: 20 Jul 17
Posts: 11
Credit: 1,254,985,314
RAC: 2,019,572
Message 13472 - Posted: 23 Oct 2017, 14:04:31 UTC - in response to Message 13470.  

I tried setting the resource share to 10k again, and that did not fix the problem. I have also reset the project to no avail.

The machines that I have set to run only Enigma still have empty queues... any ideas?
ID: 13472 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
__Dutch__

Send message
Joined: 20 Jul 17
Posts: 11
Credit: 1,254,985,314
RAC: 2,019,572
Message 13474 - Posted: 24 Oct 2017, 8:01:26 UTC - in response to Message 13472.  
Last modified: 24 Oct 2017, 8:12:54 UTC

I cannot for the life of me get the project to send me work, so I guess that's the end of the road for now.

If anyone has any other ideas, I'd love to hear from you.
ID: 13474 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
__Dutch__

Send message
Joined: 20 Jul 17
Posts: 11
Credit: 1,254,985,314
RAC: 2,019,572
Message 13475 - Posted: 24 Oct 2017, 8:13:42 UTC - in response to Message 13474.  

Could it be because all my clients are running 7.6.33? I have not updated to the latest version of BOINC because it takes a lot of time to do.
ID: 13475 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile doublechaz

Send message
Joined: 5 Mar 09
Posts: 15
Credit: 1,123,069
RAC: 0
Message 13479 - Posted: 25 Oct 2017, 2:59:36 UTC

I don't know. I'm all Linux, so I've been doing other projects since the summer retooling.
ID: 13479 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
stiwi

Send message
Joined: 20 May 12
Posts: 13
Credit: 29,824,839
RAC: 58,489
Message 13491 - Posted: 25 Oct 2017, 18:13:55 UTC - in response to Message 13475.  

Could it be because all my clients are running 7.6.33? I have not updated to the latest version of BOINC because it takes a lot of time to do.


I am using the same version.

What message do you get?
ID: 13491 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
__Dutch__

Send message
Joined: 20 Jul 17
Posts: 11
Credit: 1,254,985,314
RAC: 2,019,572
Message 13492 - Posted: 26 Oct 2017, 8:09:18 UTC - in response to Message 13491.  
Last modified: 26 Oct 2017, 8:09:39 UTC

It just kept repeating that task requests resulted in zero tasks being downloaded.

However, I have stumbled across the solution! The Enigma@Home preferences have continued to reset my preferences to NOT run test work. As it turns out (at least for me), turning off test work eliminates all GPU work from the potential job pool and I was only fed CPU work.

Could an admin please have a look at this, and also is it possible to prevent this setting reverting back to 'no' repeatedly?

Thank you guys for all your input! Time to get my RAC back out of the dumps.

Dutch
ID: 13492 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Number crunching : GPU Work 2-day queue has been exhausted for a day. No new work?




Copyright © 2017 TJM