Perhaps already asked. But Unablme to get GPU WU on my GeForce

Message boards : Number crunching : Perhaps already asked. But Unablme to get GPU WU on my GeForce

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile marsinph

Send message
Joined: 11 Mar 18
Posts: 2
Credit: 35,432
RAC: 654
Message 13618 - Posted: 25 Apr 2018, 18:51:42 UTC

I have, like you can see, three hosts (all are visible).
All running with nVidia GPU (2xGTX950 and 1x GTX 570)
But I am unable to get any GPU WU .
I have check my computing preferences, all OK.
Please explanation.
Best regards from Belgium
ID: 13618 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
MindCrime

Send message
Joined: 13 Jan 15
Posts: 1
Credit: 49,178,720
RAC: 422,640
Message 13625 - Posted: 15 May 2018, 20:39:34 UTC - in response to Message 13618.  

Check to make sure your CC_config.xml

<no_alt_platform>0|1</no_alt_platform>
If enabled, the client will run applications only for its primary platform. For example, a Win64 machine will run only Win64 apps, and not Win32.

You'll want this set to 0 to run 32bit gpu apps on 64bit system.
ID: 13625 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Padanian

Send message
Joined: 6 Apr 18
Posts: 2
Credit: 1,956,162
RAC: 225
Message 13627 - Posted: 21 May 2018, 14:15:15 UTC

I already have that switch set to 0, and I'm getting no work.
Geforce nVidia GPU too.
ID: 13627 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Number crunching : Perhaps already asked. But Unablme to get GPU WU on my GeForce




Copyright © 2018 TJM