app_configs fails to control

Message boards : Number crunching : app_configs fails to control

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Aurum

Send message
Joined: 19 Jan 19
Posts: 1
Credit: 409,062,392
RAC: 87
Message 13709 - Posted: 14 Feb 2019, 2:06:55 UTC
Last modified: 14 Feb 2019, 2:07:25 UTC

Enigma ignores my app_config.xml file. The only thing I can think may be wrong is that I'm not using the right name tag. My file has grown to this:
<app_config>
<app>
    <name>cuda_fermi</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>enigma_cuda</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g4_vroln72_2</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_alqfi87_7</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_jbiyh55_1</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_jbiyh55_2</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_rxpsb82_1</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_mvueh82_1</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_rxpsb109_1</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_algxz67_1</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
<app>
    <name>g3_rxpsb109_2</name>
    <gpu_versions>
        <cpu_usage>1.0</cpu_usage>
        <gpu_usage>0.5</gpu_usage>
    </gpu_versions>
    <fraction_done_exact>1</fraction_done_exact>
</app>
</app_config>

Can anyone see what's wrong??? TIA
ID: 13709 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
stiwi

Send message
Joined: 20 May 12
Posts: 19
Credit: 109,893,954
RAC: 217
Message 13710 - Posted: 14 Feb 2019, 18:27:04 UTC
Last modified: 14 Feb 2019, 18:32:11 UTC

Just tried and
<app_config>
<app> 
<name>enigma_cuda</name>
<gpu_versions>
<gpu_usage>0.5</gpu_usage>
<cpu_usage>1</cpu_usage>
</gpu_versions>
</app>
</app_config>


works fine for me and the gpu wus
Ok it only shows 0,5 GPU but doesn't start 2 WUs :(

For CPU the app name is enigma_m4_3
ID: 13710 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Number crunching : app_configs fails to control




Copyright © 2019 TJM