Dettaching every 2nd day.

Message boards : Bug reports : Dettaching every 2nd day.

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Rudolfensis

Send message
Joined: 9 Jul 09
Posts: 4
Credit: 20,464
RAC: 0
Message 1137 - Posted: 13 Jul 2009, 13:30:03 UTC

Sorry guys but I'm about to quit your project, I'm a bit fedup with this problem, every 2nd day I dettach from your project for some strange reason, I've never seen this behavior before (I've participated in over 20 projects so far).

Each darn time I notice I dettach, I must reattach again and lose the units I was crunching by the same token.
ID: 1137 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
zombie67 [MM]
Avatar

Send message
Joined: 2 Sep 07
Posts: 25
Credit: 10,393,748
RAC: 161
Message 1139 - Posted: 13 Jul 2009, 21:56:48 UTC

Sounds like you are trying to join via boincmanager, when you are already using BAM. Join via BAM instead.
Dublin, CA
Team SETI.USA
ID: 1139 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Rudolfensis

Send message
Joined: 9 Jul 09
Posts: 4
Credit: 20,464
RAC: 0
Message 1141 - Posted: 14 Jul 2009, 20:38:35 UTC

I did join via my BAM, albeit, I have yet to figure out why when I sync BOINCBAM that, the project I joined there don't appear in my BOINC without me having to manually join the project itself. At, least for the moment, things seem to be holding, I haven't dettached yet.
ID: 1141 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
noderaser
Avatar

Send message
Joined: 24 Dec 08
Posts: 88
Credit: 629,026
RAC: 0
Message 1142 - Posted: 15 Jul 2009, 3:42:31 UTC

Did you attach all your hosts when you signed up for the project from BAM? If you did, you may have to go into the Host List and make sure the "attach" box is checked for this project. I haven't had any problems with manually added projects being removed by BAM, although it sounds like a "Delayed detach" might have slipped in there somehow...

ID: 1142 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Rudolfensis

Send message
Joined: 9 Jul 09
Posts: 4
Credit: 20,464
RAC: 0
Message 1144 - Posted: 15 Jul 2009, 17:44:00 UTC - in response to Message 1142.  

All hosts are set on Attach always and like I said tho, this is the very first time I've run into this kind of problem. Haven't been using BAM for all that long, but still I have used it for a few projects now and it never happened. Still holding good tho and we are over the 3 day mark so things for the moment are fine at least.
ID: 1144 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Rudolfensis

Send message
Joined: 9 Jul 09
Posts: 4
Credit: 20,464
RAC: 0
Message 1145 - Posted: 15 Jul 2009, 17:48:11 UTC - in response to Message 1141.  

Here's the link of a screencap I took of my BAM.

http://img232.imageshack.us/img232/4042/bamd.jpg
ID: 1145 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
zombie67 [MM]
Avatar

Send message
Joined: 2 Sep 07
Posts: 25
Credit: 10,393,748
RAC: 161
Message 1147 - Posted: 16 Jul 2009, 0:05:10 UTC - in response to Message 1145.  

Here's the link of a screencap I took of my BAM.

http://img232.imageshack.us/img232/4042/bamd.jpg


That's not good enough. Click on the computers icon at the right of the row for Enigma. Show us that page.
Dublin, CA
Team SETI.USA
ID: 1147 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Bug reports : Dettaching every 2nd day.




Copyright © 2017 TJM