Problem with member account

Message boards : Bug reports : Problem with member account

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile [AF>Le_Pommier] Jerome_C2005

Send message
Joined: 27 Aug 08
Posts: 4
Credit: 119,392
RAC: 0
Message 1229 - Posted: 11 Sep 2009, 17:34:07 UTC
Last modified: 11 Sep 2009, 17:34:31 UTC

Hi,

we have a member of l'Alliance Francophone who is trying to create an account (i can provide his email in private) but it says "already exists with this email" so he tries to use send pasword function and it says "no account with this email"....

Several users are experiencing erratic behavior with the project server : difficult to do anything on the account, like changing preferences, difficult to login - i just had a hard time to log to put this message, etc...

What should he / we do ?

Thanks for your support.
ID: 1229 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile TJM
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 07
Posts: 843
Credit: 70,405,067
RAC: 388,124
Message 1230 - Posted: 11 Sep 2009, 23:38:58 UTC - in response to Message 1229.  
Last modified: 11 Sep 2009, 23:40:15 UTC

Hi,

we have a member of l'Alliance Francophone who is trying to create an account (i can provide his email in private) but it says "already exists with this email" so he tries to use send pasword function and it says "no account with this email"....



This one was a bug, I've fixed that by replacing create_account_action.php with newer version.



Several users are experiencing erratic behavior with the project server : difficult to do anything on the account, like changing preferences, difficult to login - i just had a hard time to log to put this message, etc...


Could you post more details on this ? I know there's at least one bug in the 'home.php' - sometimes the page just doesn't load completely, but usually it goes away after a simple refresh. As far as I know it doesn't affect anything else.
M4 Project homepage
M4 Project wiki
ID: 1230 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile [AF>Le_Pommier] Jerome_C2005

Send message
Joined: 27 Aug 08
Posts: 4
Credit: 119,392
RAC: 0
Message 1232 - Posted: 12 Sep 2009, 12:45:58 UTC - in response to Message 1230.  

Hi, thanks for the answer, I have relayed at our forum in order to gather remaining complaints that I will transfer here.
ID: 1232 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile TJM
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 07
Posts: 843
Credit: 70,405,067
RAC: 388,124
Message 1234 - Posted: 12 Sep 2009, 14:33:02 UTC - in response to Message 1232.  
Last modified: 12 Sep 2009, 14:55:27 UTC

Hi, thanks for the answer, I have relayed at our forum in order to gather remaining complaints that I will transfer here.


There's definitely a bug in the server's apache config - one of BOINC@Poland members reported login problem and I was able to reproduce it, now I'm looking for possible solutions.

EDIT: it looks like it's not a problem with apache itself, but with some of the scripts adding "/enigma/" to the URL. I added a workaround for this, please report if it works correctly. I tried logging in and out from 5 different browsers, editing preferences/account info and posting on the forums, everything seems to work fine now.
M4 Project homepage
M4 Project wiki
ID: 1234 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
quel

Send message
Joined: 19 May 09
Posts: 34
Credit: 32,879,565
RAC: 1,508
Message 1237 - Posted: 12 Sep 2009, 17:08:53 UTC - in response to Message 1229.  

"If the server (or one of the daemons) is down, or if you encounter other serious problem, please send me email to albiniasty /at/ gmail <dot> com - it will be forwarded to my cell phone."
ID: 1237 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
[AF>WHG] xinouch

Send message
Joined: 11 Sep 09
Posts: 4
Credit: 31,639
RAC: 0
Message 1287 - Posted: 9 Oct 2009, 17:48:33 UTC - in response to Message 1237.  

hello every body !!! I'm also a member of the "Alliance Francophone" (so, I'm french and I don't speak english very well...) and I have a little problem with my account :

on this page : http://www.myboinc.com/scores/buildmt_u.php?intid=15584

you can see that my CPID is the same for each of my projects. but on enigma, I have another one and it is a real problem for credit counting websites (??? websites wich tell you how many credits you have and which tell you your position (100°...), I don't know if it is clear...)

how can I fix it ??? I think, this problem appears with my inscription, and I don't know if I can change it...


thanks a lot for answers !
ID: 1287 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
noderaser
Avatar

Send message
Joined: 24 Dec 08
Posts: 88
Credit: 629,026
RAC: 0
Message 1289 - Posted: 10 Oct 2009, 2:27:17 UTC

Do you have Enigma attached to machines that are also attached to the other projects?

ID: 1289 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
[AF>WHG] xinouch

Send message
Joined: 11 Sep 09
Posts: 4
Credit: 31,639
RAC: 0
Message 1290 - Posted: 10 Oct 2009, 8:43:22 UTC - in response to Message 1289.  

I have only one computer which is (for the moment) calculating for enigma only. but my computer is also attached to others projects (see my previous link).

what I don't understand is : what only enigma give me another CPID ?
ID: 1290 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile Grubix

Send message
Joined: 20 Jul 08
Posts: 44
Credit: 6,270,837
RAC: 0
Message 1293 - Posted: 10 Oct 2009, 18:26:02 UTC

Have you used for Enigma registration the same e-mail address like the other prejects?

Bye, Grubix.
ID: 1293 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
[AF>WHG] xinouch

Send message
Joined: 11 Sep 09
Posts: 4
Credit: 31,639
RAC: 0
Message 1294 - Posted: 10 Oct 2009, 21:57:25 UTC - in response to Message 1293.  

yes ! of course !

moreover, I recently changed my nickname and my mail. I did it on all of my projects (and I put for all the same mail and the same nickname). I get a new CPID on all of my projects (the same one) except for enigma ! o0
ID: 1294 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
[AF>WHG] xinouch

Send message
Joined: 11 Sep 09
Posts: 4
Credit: 31,639
RAC: 0
Message 1298 - Posted: 15 Oct 2009, 12:50:35 UTC - in response to Message 1294.  

re hello !

I think that I fixed my problem going on this site : http://statseb.fr
when you go on your stats, it proposes to you to change your CPID if you have more than one CPID.
ID: 1298 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Bug reports : Problem with member account




Copyright © 2017 TJM