Installation error ubuntu 14.04

log in

Advanced search

Message boards : Bug reports : Installation error ubuntu 14.04

Author Message
Roadranner
Send message
Joined: 10 Sep 12
Posts: 1
Credit: 10,002,499
RAC: 6,827

Message 3042 - Posted: 12 May 2014, 8:14:57 UTC

I switched my Notebook (i5-4300U) to Enigma and always got the message "No tasks sent". I took a look in the project directory and saw, that there are only a few .png files but no program/wrapper files.
It's the only machine running Ubuntu 14.04 x64 / Boinc 7.2.42 - so maybe it's a specific problem? All other machines are running fine.

Profile TJM
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar
Send message
Joined: 25 Aug 07
Posts: 734
Credit: 21,951,823
RAC: 19,078

Message 3044 - Posted: 13 May 2014, 16:46:08 UTC - in response to Message 3042.

The server has no 64 bit app installed, so you need x86 emulation for the app to work.


____________
M4 Project homepage
M4 Project wiki

Profile jon b.
Send message
Joined: 13 Apr 10
Posts: 12
Credit: 15,556,322
RAC: 380

Message 3053 - Posted: 18 May 2014, 1:43:26 UTC - in response to Message 3044.
Last modified: 18 May 2014, 1:46:36 UTC

The server has no 64 bit app installed, so you need x86 emulation for the app to work.



The 32-bit Enigma app seems to work fine on my x64 Ubuntu computers.

Profile nexiagsi16v
Send message
Joined: 31 Jan 15
Posts: 2
Credit: 344,211
RAC: 3

Message 3533 - Posted: 2 Sep 2015, 23:03:09 UTC

i use a intel j2900 with ubuntu 15.04 64bit. how i get WUs for it?
it is so difficult to generate 64bit WUs? more and more users will use linux 64bit, so maybe its time to find a way?

ciao Norman


Post to thread

Message boards : Bug reports : Installation error ubuntu 14.04


Return to Enigma@Home main page


Copyright © 2017 TJM