process got signal 11 error

Message boards : Bug reports : process got signal 11 error

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile Dingo
Avatar

Send message
Joined: 15 Sep 07
Posts: 6
Credit: 1,016,168
RAC: 1
Message 87 - Posted: 14 Nov 2007, 10:40:02 UTC
Last modified: 14 Nov 2007, 10:41:28 UTC

I have noticed a few of these client errors are happening.

<core_client_version>5.10.8</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process got signal 11
</message>
<stderr_txt>
wrapper: starting
running enigma_0.76_i686-pc-linux-gnu
wrapper: running ../../projects/enigma.no-ip.net_443_enigma/enigma_0.76_i686-pc-linux-gnu (-R)
2007-09-19 18:02:17 enigma: working on range ...

</stderr_txt>
]]>


An example can be seen here http://enigma.no-ip.net:443/enigma/result.php?resultid=35613


Proud Founder and member of



Have a look at my WebCam
ID: 87 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile TJM
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 07
Posts: 843
Credit: 69,628,826
RAC: 383,673
Message 88 - Posted: 14 Nov 2007, 10:40:51 UTC - in response to Message 87.  

Hm... I checked all crashed work units on my test machines, I didn't find any problems. Enigma crashing in the middle of work unit is a bad sign, if I were you, I would check hardware.

M4 Project homepage
M4 Project wiki
ID: 88 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile Dingo
Avatar

Send message
Joined: 15 Sep 07
Posts: 6
Credit: 1,016,168
RAC: 1
Message 89 - Posted: 14 Nov 2007, 10:42:24 UTC - in response to Message 88.  

I run this PC on other projects without a problem. ABC, Cosmology, Hydrogen, reiesel Sieve to name a few without any problems. I have detached this PC from Enigma as the errors are increasing in number.

It is a bit different in that it is a DRBL client (Diskless Remote Boot in Linux) but as I said I haven't had a problem with the other projects.

I looked and other of my PC's are in error with some wu's. It is not hardware on all my PC's as they all run other projects without a problem. I will monitor the number of errors and if they get too many I will not get any more work till I see there is a fix.

http://enigma.no-ip.net:443/enigma/results.php?hostid=851
http://enigma.no-ip.net:443/enigma/results.php?hostid=861&offset=60 (I have aborted most of the wu's on this PC)


They are all Linux PC's that have the errored work. Some work units work some don't. I will abort all the wu from 64 bit linux.

Proud Founder and member of



Have a look at my WebCam
ID: 89 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile TJM
Project administrator
Project developer
Project scientist
Avatar

Send message
Joined: 25 Aug 07
Posts: 843
Credit: 69,628,826
RAC: 383,673
Message 90 - Posted: 14 Nov 2007, 10:46:46 UTC - in response to Message 89.  

Stefan Krah sent me static versions of wrapper/enigma executables yesterday, which are supposed to be more compatible. I was going to put both online today, but I'm at work now, and I think I'll be here next 12 hours, probably I'll switch versions tomorrow.

Edit: I have verified that the new, static versions works fine on my 64-bit systems; a native 64-bit app would still be better, but I'm lacking skills to build it :D


M4 Project homepage
M4 Project wiki
ID: 90 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Bug reports : process got signal 11 error




Copyright © 2017 TJM