app_info.xml file doesn't have a usable version of Enigma AV

Message boards : Bug reports : app_info.xml file doesn't have a usable version of Enigma AV

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
lanbrown

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 63
Credit: 119,529,260
RAC: 1,090
Message 4883 - Posted: 16 May 2017, 15:01:26 UTC

I'm getting the following error on a number of my machines:

5/16/2017 9:07:29 AM | Enigma@Home | Message from server: Your app_info.xml file doesn't have a usable version of Enigma AV.
ID: 4883 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Carter11

Send message
Joined: 25 Nov 08
Posts: 12
Credit: 148,078
RAC: 5
Message 4886 - Posted: 16 May 2017, 17:41:51 UTC
Last modified: 16 May 2017, 17:42:05 UTC

Same here. I'm using the optimized app I found here, might that be the cause?
ID: 4886 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Profile Peciak
Avatar

Send message
Joined: 27 Aug 09
Posts: 9
Credit: 58,954,533
RAC: 409,836
Message 4887 - Posted: 16 May 2017, 17:51:53 UTC

yes
ID: 4887 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
oh2hyt

Send message
Joined: 14 Jul 09
Posts: 52
Credit: 160,370,107
RAC: 957,727
Message 4891 - Posted: 17 May 2017, 11:17:40 UTC

I am getting this on linux machines that can't even run Enigma AV.

@TJM, could you provide updated app_info.xml template for these cases?
*Platforms that can't run Enigma AV
*Windows so that we can use optimized apps parallel with Enigma AV
ID: 4891 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
BobCat13

Send message
Joined: 15 Aug 08
Posts: 1
Credit: 100,012
RAC: 0
Message 4903 - Posted: 20 May 2017, 3:55:38 UTC - in response to Message 4883.  

I'm getting the following error on a number of my machines:

5/16/2017 9:07:29 AM | Enigma@Home | Message from server: Your app_info.xml file doesn't have a usable version of Enigma AV.

Try adding the following to your app_info.xml file:

<app>
    <name>enigma_m4_3</name>
    <user_friendly_name>Enigma AV</user_friendly_name>
    <non_cpu_intensive>0</non_cpu_intensive>
</app>
<file_info>
    <name>wrapper_1.04_windows_intelx86.exe</name>
    <executable/>
</file_info>
<file_info>
    <name>enigma3_1.04_windows_intelx86.exe</name>
    <executable/>
</file_info>
<file_info>
    <name>job_1.49.xml</name>
</file_info>
<app_version>
    <app_name>enigma_m4_3</app_name>
    <version_num>104</version_num>
    <avg_ncpus>1.000000</avg_ncpus>
    <max_ncpus>1.000000</max_ncpus>
    <flops>8478211443.746548</flops>
    <api_version>6.11.4</api_version>
    <file_ref>
        <file_name>wrapper_1.04_windows_intelx86.exe</file_name>
        <open_name>enigma3_wrapper.exe</open_name>
        <main_program/>
        <copy_file/>
    </file_ref>
    <file_ref>
        <file_name>enigma3_1.04_windows_intelx86.exe</file_name>
        <open_name>enigma_av.exe</open_name>
        <copy_file/>
    </file_ref>
    <file_ref>
        <file_name>job_1.49.xml</file_name>
        <open_name>job.xml</open_name>
        <copy_file/>
    </file_ref>
</app_version>


Note: The flops will need to be adjusted to get accurate estimates, as each machine is different.

If the client does not automatically download the 3 files, here are the links:

http://download.enigmaathome.net/wrapper_1.04_windows_intelx86.exe
File size: 510976 Bytes MD5: e87d9fce360a9f1005471859c5367c8d

http://download.enigmaathome.net/enigma3_1.04_windows_intelx86.exe
File size: 51200 Bytes MD5: c7d3e0074757f44d14cb879121c645d0

http://download.enigmaathome.net/job_1.49.xml
File size: 179 Bytes MD5: 168ddfa32a87dfb96c7d83561681f140
ID: 4903 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Carter11

Send message
Joined: 25 Nov 08
Posts: 12
Credit: 148,078
RAC: 5
Message 4905 - Posted: 20 May 2017, 11:54:53 UTC

Albeit not changing anything, I don't get this error anymore - but still get no work either:

20.05.2017 13:52:28 | Enigma@Home | update requested by user
20.05.2017 13:52:32 | Enigma@Home | Sending scheduler request: Requested by user.
20.05.2017 13:52:32 | Enigma@Home | Not requesting tasks: don't need (CPU: job cache full; Intel GPU: )
20.05.2017 13:52:33 | Enigma@Home | Scheduler request completed
ID: 4905 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote
Carter11

Send message
Joined: 25 Nov 08
Posts: 12
Credit: 148,078
RAC: 5
Message 4948 - Posted: 24 May 2017, 20:04:28 UTC

Detaching and re-ataching got me the AV 1.05 app. Works fine (faster than ever, actually).
ID: 4948 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive    Reply Quote

Message boards : Bug reports : app_info.xml file doesn't have a usable version of Enigma AV




Copyright © 2017 TJM